Kontakt os

Dansk Vandingsteknik

Telefon

+45 46497763

E-mail

bogholderi@dvt-dk.dk

Adresse

Pilebækvej 7
4632 Bjæverskov
Danmark

Om os

Hos Tanggaard har vi en vision om at være den foretrukne og vigtigste samarbejdspartner for professionelle væksthus- og frilandsgartnerier samt planteskoler. Vi betragter hele Skandinavien som vores markedsområde.

Vi vægter den personlige relation til vores kunder meget højt. Sammen planlægger vi leverancer og bestræber os på at yde den bedste rådgivning og service. Vi er troværdige og ansvarsbevidste.

Tanggaard A/S blev stiftet i 2004 og er i dag en af Skandinaviens førende leverandører af produkter til professionelle væksthus- og frilandsgartnerier samt planteskoler.

Siden 2007 har Tanggaard A/S haft adresse på Pilebækvej i Bjæverskov og her har firmaet været i en rivende udvikling. I 2010 overtages administrationen af firmaet Billund Trays. I 2016 overtager Tanggaard A/S firmaet Dansk Vandings Teknik og efter et par år bliver Tanggaard A/S og Dansk Vandings Teknik samlet på adressen i Bjæverskov. Her opføres ny produktionshal og stort lager af specialkomponenter til vandingsanlæg.

Tillige er der inden for de seneste år opført stor administrationsbygning og endnu en lagerhal. I 2018 overtager Tanggaard A/S lageret fra firmaet Garta.

Medarbejderstaben på 14 medarbejdere, heraf salgskonsulenter på Fyn, i Jylland og i Sverige.

Nyhedsbreve

Vi udsender løbende nyhedsbreve til vores kunder. Nyhedsbrevene kan ses her.